2013-07-21 10:31:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Utazásra, változásra vágyik

Napi horoszkóp július 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A kapcsolata harmóniájáért mindent meg kell tennie. Ha úgy érzi, hogy amit tesz, az még mindig nem elég, és a kedvese elégedetlenkedik, akkor legyen találékonyabb. De a legfontosabb, hogy az ígéreteit tartsa be!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Krónikus fáradtságérzetét csak úgy tudja leküzdeni, ha a pihenésnek is valamilyen aktívabb formáját választja. Jót tesz a kerékpározás, vagy bármi, ami az adrenalinszintet, ezzel a boldogságérzetet növeli önben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Családi összejövetelt tervezett a mai napra. A szívében vágyja is, meg nem is. Vágjon bele mégis, mert amikor már ott lesz, nagyon jól fogja érezni magát a szeretteivel. Még azokkal is, akiket nem is szeret annyira.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Vegyen egy kicsit vissza állandó szereplési vágyából! Amit a kirakatba tesz, amit magáról mutat, az nem az igazi önmaga. Ezzel csak ellenszenvessé válhat a külvilág szemében. A szelíd, az igazi énje vonzóbb.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Utazásra, változásra vágyik. Az új tájak most üdítőleg hatnak önre, az új emberek ismerősebbek lehetnek a megszokottaknál. Egy véletlen útitársban akár lelki társra is lelhet. Beszélgessen sokat, sokféle emberrel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Végre olyan hétvégére számíthat, amiben már régóta nem volt része. Csupa derült, vidám ember veszi körül. Ez azért is van így, mert ön is képes végre derűt és vidámságot árasztani maga körül.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Magányosnak érzi magát, és ezen az sem segít, ha számtalan ember veszi önt körül. Úgy érezheti, nem értik meg önt, hogy nem tudja megosztani velük a gondjait. Ossza meg legalább az örömeit! Ez a módszer segíthet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap valamilyen csalódást tartogathat a Bak jegyűek számára. Nem minden úgy alakul, ahogy azt tervezte. Ha azonban szakít régi szokásával, és nem ragaszkodik mereven a terveihez, akkor egy új világ tárulhat a szeme elé.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Különös, különleges álmokat hozhat önnek ez a mai éjszaka. A legjobb, ha felkészül rá, és akár egy papírt, tollat is maga mellé helyez éjjelre, hogy lejegyezhesse őket. Valamilyen sorskérdésére is választ kaphat belőlük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy munkatársa randira hívhatja önt a mai napon, vagy egy régi kollégájával való véletlen találkozás nőheti ki magát akár szerelmi légyottá is. Vigyázzon: a kaland tartósnak is bizonyulhat! Szingliknek ez jó hír.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: